Înscrierea la concurs

Înscrierea la concurs

Pentru eficientizarea activităţilor legate de organizarea concursului, precum şi pentru a facilita înscrierea elevilor la concurs, înscrierea la concurs se face exclusiv online, prin completarea unui formular electronic de înscriere de către cadrul didactic de specialitate (Chimie), îndrumător. 

Pentru înscrierea elevilor la concurs, cadrul didactic îndrumător trebuie să-şi creeze un cont de utilizator pe site-ul concursului.

Pentru a crea un cont de utilizator, cadrele didactice sunt rugate să completeze un formular accesibil pe pagina de înregistrare. Completarea formularului implică scrierea numelui şi prenumelui profesorului îndrumător, indicarea unei adrese de e-mail pe baza căreia se va face ulterior autentificarea precum şi o parolă de acces, aleasă de utilizator.

După completarea formularului de înregistrare, la adresa de e-mail furnizată în formularul de înregistrare va fi trimis automat un mesaj cu instrucţiuni de activare a contului. Contul de utilizator este valid pe o perioadă nedeterminată din momentul activării şi poate fi folosit pentru a înscrie elevii la concurs.


Detalii despre modalitatea prin care vă puteţi crea un cont de utilizator pe site-ul concursului găsiţi pe pagina Înregistrare cont utilizator...

Instrucţiuni pentru înscrierea elevilor

Formularul de înscriere a elevilor la concurs este accesbil după autentificare, din pagina Contul meu.

Înainte de a înscrie un elev, cadrele didactice sunt rugate să completeze un formular de înregistrare a unităţilor şcolare la care predau şi de la care doresc să înscrie elevi la concurs.

Informaţiile introduse la completarea formularelor sunt procesate şi stocate în baza de date a concursului în timp real. Accesul la formulare va fi posibil până la data încheierii înscrierilor la concurs, perioadă în care profesorii îndrumători pot reveni cu modificări în lista elevilor înscrişi la concurs.