Înregistrare cont utilizator

Înregistrarea ca utilizator

Pentru a vă crea un cont de utilizator pe site-ul concursului, accesaţi pagina Contul meu din meniul de navigare. Secţiunea din dreapta paginii afişate este dedicată înregistrării ca utilizator nou. (Faceţi clic pe oricare din imaginile de mai jos pentru afişare în mărime naturală).

Completaţi formularul conform indicaţiilor din figură şi/sau din formular. Este obligatorie completarea tuturor câmpurilor de text. Opţional puteţi alege să primiţi prin e-mail noutăţi legate de concurs. Folosiţi diacritice dacă este cazul.

Alegeţi o parolă cu care veţi accesa contul dvs. pe site-ul concursului. Parola nu trebuie şi nici nu este recomandat să fie aceeaşi cu cea pe care o folosiţi la accesarea adresei dvs. de e-mail. Completaţi cu parola aleasă cele 2 câmpuri din secţiunea a 2-a a formularului:

În ultima secţiune a formularului de înregistrare vi se solicită să scrieţi în câmpul corespunzător textul care se poate citi în imaginea afişată. Textul va fi diferit la fiecare accesare a formularului şi reprezintă denumirea unui element chimic.

După pasul de mai sus, înregistrarea este aproape încheiată. Datele dvs. sunt în baza noastră de date însă pentru a finaliza înregistrarea  va trebui să ne confirmaţi faptul că adresa de e-mail folosită la înregistrare este validă. Acest lucru se face prin activarea contului de utilizator conform instrucţiunilor pe care software-ul concursului vi le va transmite prin e-mail. În esenţă, activarea presupune accesarea unei legături pe care aţi primit-o prin e-mail.

Autentificarea utilizatorilor înregistraţi

După înregistrarea ca utilizator şi activarea contului, puteţi folosi formularul din stânga paginii Contul meu pentru a vă autentifica pe site. Dacă aţi uitat parola de acces, apăsaţi butonul "Am uitat parola" şi completaţi formularul de resetare a parolei cu adresa dvs. de e-mail folosită la înregistrare. Vă va fi generată automat o nouă parolă care vi se va comunica prin e-mail.

Pagina Contul meu conţine în partea stângă o listă de butoane cu care puteţi accesa, în ordine

  • un formular de editare a datelor dvs. (nume, prenume şi număr de telefon) şi unul de schimbare a parolei de acces
  • un formular pentru înregistrarea şcolilor de la care doriţi să înscrieţi elevi la concurs
  • formularul de înscriere a elevilor.

Pentru a edita profilul de utilizator apăsaţi butonul "Editare cont".

Vă recomandăm să completaţi "Informaţii de contact" cu un număr de telefon la care vă putem contacta la nevoie.

Dacă este cazul, puteţi să vă schimbaţi  parola completând formularul din josul paginii de editare a profilului. Schimbarea parolei va avea efect imediat însă veţi rămâne autentificat până la deconectare urmând ca la următoarea autentificare să folosiţi noua dvs. parolă.

Deşi autentificarea dvs. pe site-ul concursului expiră la închiderea navigatorului de Internet, vă recomandăm ca, pentru siguranţa contului dvs. de utilizator, la părăsirea site-ului să folosiţi butonul de deconectare "Logout" situat în zona din dreapta-sus a paginii.

Următoarele două butoane din pagina Contul meu se accesează în ordinea în care apar în pagină şi vă permit să efectuaţi înscrieri la concurs.