Rezultate - ediția a VI-a (2014)

Prezentare generală

Concursul de Chimie "Magda Petrovanu" îşi propune să descopere şi să promoveze elevii pasionaţi de chimie, adresându-se atât ciclului gimnazial cât şi celui liceal, din Iaşi şi din judeţele limitrofe.  

Foto premiere

Concursul se organizează la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iaşi, Facultatea de Chimie, B-dul CAROL I, nr. 11 (Corpul A).

Concursul de Chimie "Magda Petrovanu", ediţia a-VI-a, va avea loc sâmbătă, 12 aprilie 2014. 

Rezultate Regulament concurs

Înscrierea la concurs

Înscrierea la concurs se face exclusiv online, prin completarea unui formular electronic de înscriere de către cadrul didactic îndrumător. 

Pentru înscrierea elevilor la concurs, cadrul didactic îndrumător trebuie să-şi creeze un cont de utilizator pe site-ul concursului.

Pentru a crea un cont de utilizator, cadrele didactice sunt rugate să completeze un formular accesibil pe pagina de înregistrare, cu numele şi prenumele şi cu o adresă de e-mail validă, care va fi folosită pentru activarea contului.

După completarea formularului de înregistrare, la adresa de e-mail furnizată în formularul de înregistrare va fi trimis un mesaj cu instrucţiuni de activare a contului. Contul de utilizator este valid imediat după activare (și DOAR după activare) şi poate fi folosit pentru a înscrie elevii la concurs.

Autentificare/Înregistrare

Copyright © 2012-2014 Facultatea de Chimie, Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iaşi. Toate drepturile rezervate.